Me Myself and I

Hallo, fijn dat u er bent. Mijn naam is Afonso Pereira, Creatief in de regio Halsteren-Bergen op Zoom.


Ik ben geboren in Parijs, in Portugal opgegroeid en woon en werk sinds 2011 in Nederland.


Mijn specialisatie is om bewegende beelden vast te leggen. Denk hierbij niet alleen aan sport, evenementen en dans maar ook bedrijven in actie, dynamische familie fotografie en meer. Vergeet hierbij ook zeker niet een mooie zakelijke of lifestyle portretfoto.


Foto’s bewerken in een creatieve sfeer, bijvoorbeeld van cosplay. Al uw artistieke wensen kan ik in beeld brengen.


Ik ben de fotograaf om uw huis of bedrijf op de juiste manier te fotograferen en/of een mooie “virtual tour” van te maken als presentatie. Ook om uw bedrijf extra online zichtbaarheid te geven kan ik 360 foto’s of een Virtual tour maken.


Ook voor Motion Graphics, Video en Grafische vormgeving ben ik voor u klaar.   


Voor meer informatie en mogelijkheden neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.


Ik heb in Portugal een universitaire opleiding gevolgd. Gedurende twintig jaar was ik op hoog niveau docent op het gebied van sport.

Creativiteit is altijd in meerdere vormen aanwezig geweest in mijn leven en fotografie is een grote passie van mij. Toen ik naar Nederland verhuisde, heb ik besloten om mijn hart te volgen. Na de noodzakelijke opleidingen werd ik fotograaf én beeldbewerker in Photoshop. Ik blijf mezelf ontwikkelen en leer graag elke dag iets nieuw.

Ik  sta open voor alles wat op mijn pad komt en me verder kan brengen.

Untitled photo

Untitled photo
15805761 - world with water inside
Untitled photo
Untitled photo
Untitled photo
Untitled photo
Untitled photo
Untitled photo
Untitled photo

"Afonso is een fotograaf met passie voor zijn werk en een goed inlevingsvermogen."..." Het was erg belangrijk om de foto op het juiste moment te schieten, zodat de foto ook écht weergeeft waar Lessons4you voor staat en waar je voor terecht kan. Iedereen in de praktijk vertrouwde hem en het was net of hij er die dag bij hoorde. "..." Ik kan iedereen hem aanraden. En mocht je de resultaten willen zien, neem dan eens een kijkje op www.lessons4you.nl "    Monique van Zoelen

Volledig Text op linkedin

Powered by SmugMug Owner Log In