Untitled photo

Welkom op mijn website

Hallo, fijn dat u er bent. Mijn naam is Afonso Pereira. Ik ben geboren in Parijs, opgegroeid in Portugal en sinds 2011 gevestigd in Nederland.


Ik heb in Portugal een universitaire opleiding afgerond. Gedurende twintig jaar was ik op een hoog niveau docent op het gebied van sport. Creativiteit is altijd in meerdere vormen in mijn leven aanwezig geweest en fotografie is een grote passie van mij. Toen ik naar Nederland verhuisde, heb ik besloten om mijn hart te volgen. Na de noodzakelijke opleidingen werd ik fotograaf én beeldbewerker in Photoshop. Daarna video en videobewerking in After Effects en dergelijke, grafische vormgeving met Illustrator en Indesign.


Om mijn persoonlijke ontwikkeling te bevorderen heb ik de stap naar 3D beelden genomen om meer mogelijkheden te creëren. Verhalen in beeld brengen is mijn passie. Om zo realistisch mogelijk alles in beeld te brengen gebruik ik alle tools die ik beheers. Van fotografie tot 3D animatie, op ieder gebied probeer ik om perfecte beelden te creëren, zodat uw boodschap helder overkomt.

Bewegende beelden vast leggen en creëren is mijn specialisatie wat betreft fotografie. Denk hierbij niet alleen aan sport en  dans maar ook bedrijven in actie, dynamische familie fotografie en meer. Vergeet hierbij ook zeker niet een mooie zakelijke of lifestyle portretfoto. Naast fotografie kan ik ook video’s, grafische beelden en animaties in 2d of 3d op een creatieve manier bewerken, zodat deze de door u gewenste sfeer krijgen.


Voor meer informatie en mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.


Ik leer graag elke dag iets nieuws en sta open voor alles wat op mijn pad komt en me verder kan brengen.


15805761 - world with water inside
Untitled photo
Untitled photo

"Afonso is een fotograaf met passie voor zijn werk en een goed inlevingsvermogen."..." Het was erg belangrijk om de foto op het juiste moment te schieten, zodat de foto ook écht weergeeft waar Lessons4you voor staat en waar je voor terecht kan. Iedereen in de praktijk vertrouwde hem en het was net of hij er die dag bij hoorde. "..." Ik kan iedereen hem aanraden. En mocht je de resultaten willen zien, neem dan eens een kijkje op www.lessons4you.nl "    Monique van Zoelen

Volledig Text op linkedin

Powered by SmugMug Owner Log In